Skinbooster- ihon biorevitalisaatio

Skinbooster-ihon biorevitalisaatio

Skinbooster-ihon biorevitalisaatio

Tutustu tästä linkistä HYAcorp- täyteainehoitoon

 

  • Täyteainehoidot kasvoille 90min- 195,00€ Sarjahoito, 3 kerta/495€
  • Huulten täyttö ja muotoilu 90min- 249,00€
  • Hoidon vaihtoehdoista ja sisällöstä voi tiedustella henkilökohtaisesti.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappovalmisteet ovat suosituimpia skinbooster- täyteaineita sekä Suomessa, että muualla maailmassa. Arviolta 92 prosenttia länsimaiden kaikista täyteainehoidoista tehdään hyaluronihapolla.Hyaluronihappo on elimistölle tuttu yhdiste. Sitä löytyy muun muassa nivelistä ja ihosta.

Elimistön hyaluronihaposta noin 50 % sijaitsee ihossa. Nuoren ihmisen ihossa hyaluronihappoa on runsaasti. Siksi nuori iho on tasainen ja piirteet täyteläiset.

Vuosien myötä ihon hyaluronihappopitoisuus laskee merkittävästi. Ihoon tulee ryppyjä ja juonteita, piirteiden täyteläisyys häviää, iho veltostuu ja muuttuu pintakuivaksi.

 

Skinbooster-hoito – HYAcorp Fine

Skinbooster-hoidossa korjataan pinnallisia ryppyjä, heleyteteään ja syväkosteutetaan ihoa, sekä herätetään ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Hoito tehdään viemällä ihoon hyaluronihappoa kymmenien pienten pistosten avulla.

HYAcorp Fine -skinboosterin avulla voidaan täydentää ikääntyvän ihon omia hyaluronihappovarastoja. Kun ihoon lisätään pieniä määriä hyaluronihappogeeliä, iho tasoittuu, rypyt madaltuvat ja piirteet nousevat kevyesti.

Huulten kevytmuotoilu – HYAcorp Fine

Skinbooster-hoito voidaan tehdä myös huuliin. Tällöin huuliin ruiskutetaan kevyttä hyaluronihappoa. Huuliraja selkeytyy, huulten punaosa pullistuu ja huulet saavat hyvin maltillista volyymia.

Kun huulet täytetään HYAcorp Fine -skinboosterilla, puhutaan huulten kevytmuotoilusta. Huulten kevytmuotoilu antaa luonnolliset tulokset. Se sopii ihmisille, jotka tavoittelevat erittäin luonnollista lopputulosta. Kevytmuotoilu sopii myös ensikertalaiselle, joka tahtoo rakentaa uutta huulten muotoa vähitellen, turvallisesti ja ilman riskiä “ankkahuulista”.

Tulosten kesto

HYAcorp-hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsittelyalue palautuu luonnolliseksi.

Skinboosterit ovat kevyitä hyaluronihappogeelejä, jotka hajoavat ihossa nopeammin kuin kiinteämmät täyteaineet. HYAcorp Fine -geeli on täysin hajonnut ja poistunut ihosta 9 kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä.

SARJAHOITO

Ihon skinbooster-hoito on aina tehokkain sarjahoitona. Suosittelemme kolmen kerran hoitosarjaa, jolloin skinbooster-hoito tehdään kaksi tai kolme kertaa 2-3 viikon välein.

Ylläpitohoidoksi riittää yksi skinbooster-käsittely vuodenaikojen vaihtuessa.

 

HYAcorp-täyteaineiden alkuperä ja turvallisuus

HYAcorp-täyteaineet ovat eurooppalaisia hyaluronihappovalmisteita. Ne ovat tutkitusti turvallisia, rekisteröityjä, CE-hyväksyttyjä tuotteita, jotka valmistetaan Saksassa ISO-standardien (13485) mukaisesti.

Eurooppalaiset tuotantotavat, CE-hyväksyntä ja ISO-standardien noudattaminen takaavat sen, että jokainen viralliselta maahantuojalta hankittu HYAcorp-valmiste on potilaan kannalta turvallinen ja tehokas.

Asiakkaan on syytä varmistaa ennen hoitoon tuloaan, että tuote on hankittu viralliselta maahantuojalta. Markkinoilla liikkuu myös piraattituotteita, joiden turvallisuudesta ei ole takeita.

HYAcorp-täyteaineet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia tai BDDE- ja haittaproteiinijäämiä. Allergiat ja yliherkkyysreaktiot ovat tämän vuoksi harvinaisia.

Tuotesarja sisältää kolme täyteainetta kasvojen injektiohoitoihin ja kaksi täyteainetta vartalonmuokkaukseen.

Sopivan aineen valinta

Sopivimman täyteaineen valitset yhdessä Sinua hoitavan ammattilaisen kanssa. Konsultaatiokäynnillä koulutettu pistoshoitaja kartoittaa tarpeesi ja tavoitteesi. Aine valitaan sen mukaan, millaisia tavoitteita hoidolla on.

Mikäli HYAcorp-hoitajallasi on koulutustodistus (sertifikaatti) HYAcorp Suomi Oy:lta tai muulta luotettavalta täyteainekouluttajalta, olet turvallisissa käsissä.

Mitä skinboostereilla voi tehdä?

Skinboosterit sopivat moneen eri hoidonaiheeseen:

1. huulten syväkosteutus ja kevyttäyttö

2. laajojen ihoalueiden syväkosteutus (kasvot, kaula, dekoltee)

3. esikäsittely ennen huulten varsinaista täyteainehoitoa

4. silmänympärysihon ilmeryppyjen tasoittaminen

5. otsaryppyjen tasoittaminen

6. kämmenselkien ikääntymismuutosten korjaus

7. säärien ihon tasoitus ja heleyttäminen

Vasta-aiheet

Skinbooster-hoidot ovat turvallisia toimenpiteitä, kun toimenpiteen tekee maahantuojan kouluttama ammattilainen. Aivan kaikille hyaluronihappovalmisteet eivät kuitenkaan sovi.

HYAcorp-toimenpiteen vasta-aiheita ovat esimerkiksi seuraavat:

• hyaluronihappoallergia

• verenvuototaipumus

• veren hyytymiseen vaikuttavien lääkevalmisteiden käyttö (Marevan, Disperin)

• vakavat tartuntataudit

• ihotulehdus käsittelyalueella

• tyypin 1 diabetes

• raskaus

• imetys

Jos olet epävarma siitä, sopiiko skinbooster-hoito Sinulle, kysy asiaa lähimmältä HYAcorp-täyteainehoitoja tekevältä ammattilaiselta.

Varmista aina hoitajaltasi, että HYAcorp-täyteaineet on hankittu viralliselta maahantuojalta. Varmista myös, että hoitajasi on saanut täyteainekoulutuksen.

Ennen skinbooster-hoitoa

 
Voit tulla käymään konsultaatio käynnillä, jossa kartoitetaan toiveesi ja keskustellaan Teille sopivista tuotteista. Kalaöljyn ja omega 3 rasvahappojen käyttö kannattaa lopettaa 2-3 viikkoa ennen hoitoa, samoin ibubrofeiinia sisältävien kipulääkkeiden käyttö.

 

Varaa aika